PRESTIGE Orchestra - Ne unim destinele

Acesta este un demo din coregrafie, după cumpărare vei avea acces la ea integral, filmată atât cu fața cât și cu spatele.

Toate coregrafiile pe care le-am creat au fost făcute pentru a le putea repeta acasă, într-un spațiu restrâns și țin cont de faptul că mireasa va avea rochie. Scopul nostru este ca mișcările să fie naturale, elegante fără să arătați robotic. Dificultatea coregrafiilor este una ușoară spre medie ca să puteți fi relaxați și siguri pe pași în seara evenimentului.

Ce vei primi la înscriere:

Melodia editată

La dansul mirilor, e de preferat de multe ori să nu dansăm toată melodia pentru că dansul va fi prea lung, plictisitor și există posibilitatea să vă încurcați. Melodiile de la coregrafiile noastre sunt editate, scurtate și le vei putea descărca și tu din pagina principală a cursului, iar apoi o dai direct formației, dj-ului.


Feedback

În momentul începerii cursului vei fi adăugat pe grupul nostru privat de Facebook pentru cursanți, unde vei putea pune întrebări și ne poți trimite filmări de la repetițiile voastre ca ulterior să vă dăm feedback și să vă ajutăm, ca dansul să fie exact cum vă doriți.

Explicații detaliate

Fiecare pas din coregrafie va fi explicat de Ana și Andrei Ikim ca să ne asigurăm că veți învăța ușor. Ne-am asigurat că tutorialele sunt pe înțelesul tuturor și chiar dacă nu știi deloc să dansezi, vei reuși să faci un dans natural și elegant, care să nu arate robotic.

Ce spun cursanții noștri:GARANȚIE 100%

Lucrând cu sute de perechi online, pe platformă suntem atât de siguri că vei reuși coregrafia și vei înțelege fără probleme toate explicațiile. În cazul în care ți se pare prea dificil și nu reușești pașii, îți returnăm integral contravaloarea cursului.

Ai acces la toți pașii explicați, melodia gata prelucată pentru coregrafie, acces la grupul de Facebook, feedback nelimitat de la Andrei (cel mai cunoascut profesor de dans din România) și garanție 100% dacă nu reușești pentru DOAR: 499 LEI (mai puțin de jumătate față de un curs normal)