Cursul de dans perfect pentru:


mirii ce vor învețe de acasa, în ritmul lor, la orice ora și în orice zi isi doresc;

perechile ce vor un dans simplu de învățat, dar totuși spectaculos de privit;

cuplurile ce vor sa colaboreze cu profesioniști în domeniu și sa se bucure de îndrumare;De ce am făcut cursurile online?


Având de 6 ani sala de dans în Iași, am lucrat cu mii de perechi alături de echipa noastră. Nu doar din zona Moldovei, ci și din București, Brașov, Timișoara sau chiar Constanta, perechile de miri veneau din orice colt al tarii.

Pentru a le face viața mai ușoară, am creat un curs 100% online, unde toate perechile de miri se pot antrena cu noi personal, fără sa fie nevoie însă de a străbate sute de km.

Înveți Dansul Mirilor de acasă

Știm ca e greu sa iti împarți timpul înainte de nunta, iar tocmai din acest motiv poți sa înveți întreaga coregrafie online. Asta înseamnă ca poți dansa la ce ora iti dorești, în orice zi și bineînțeles, în ritmul tău...chiar la tine acasă.Acces la cursuri întreaga viață

O coregrafie de dansul mirilor poate fi invățată într-un weekend, însă dacă la voi poate dura mai mult nu e nicio problema. Odată ce cursul e cumpărat, ai acces pe viață la el.

Un dans surprinzător de..ușor!

Coregrafiile noastre sunt făcute de către profesioniști pentru începători. Astfel ca, indiferent ca aveți 2 picioare stângi sau sunteți 'semi-profesionisti' cu siguranță va fi ușor sa parcurgeți lecțiile.